Hepolamminkadun toimipiste

Kohteesta TekluWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kartta Hepolamminkadun kampuksesta

Tredun Hepolamminkadun toimipiste (Hepolamminkadun kampus) on yksi Tredun kymmenestä toimipisteestä Tampereella. Kampuksella opiskelee 1240 opiskelijaa.[1] Tampereen teknillinen lukio on sijainnut kampusalueella L-rakennuksessa syksystä 2014 lähtien. L-rakennuksen neljännessä kerroksessa toimii myös Tredun oppisopimuskeskus.

Rakennukset

Hepolamminkadun kampuksella on 9 rakennusta (A-F, J, L ja S), joissa järjestetään opetusta. Tampereen teknillinen lukio toimii L-rakennuksessa, minkä lisäksi joitakin kursseja järjestetään alueen muissa rakennuksissa. Alueen rakennusten yhteenlaskettu kerrospinta-ala on 44 400 m².[2]

A-rakennus

A-rakennus on kampusalueen päätalo. Rakennuksen länsipäädyssä on mm. auditorio, liikuntasali sekä kuntosali. Pääsisäänkäynnin läheisyydessä rakennuksen 2. kerroksessa on kampusalueen ruokala ja keittiö, joiden toiminnasta vastaa Tampereen ateria. A-rakennuksessa opetetaan Tredun opiskelijoiden yhteisiä aineita (kartassa numero 9) sekä elintarvikealan opintoja (kartassa numero 1). Kirjasto sijaitsee A-rakennuksen 3. kerroksessa, ja se on yhdistetty käytävällä L-talon kirjastoon.

B-rakennus

Kampusalueen B-rakennuksessa järjestetään Tredun painoviestinnän alan opinnot (kartassa numero 8) sekä kone- ja metallialan opinnot (numero 7).

C-rakennus

Kone- ja metallialaa opetetaan myös C-rakennuksessa (kartan numero 6).

D-rakennus

Opinnot kone- ja metallialalla jatkuvat D-rakennuksessa (numero 5).

E-rakennus

E-rakennuksessa Tredun opintojen aiheina ovat pintäkäsittely (kartan numero 3) ja puu (numero 4).

F-rakennus

Myös F-rakennuksessa on pintakäsittelyn opintoja (numero 2)

J-rakennus

Logistiikka-alan opinnot järjestettään J-rakennuksessa (kartan numero 10)

L-rakennus


Tampereen teknillisen lukion opetus tapahtuu pääasiallisesti L-rakennuksessa (kartalla numero 11). Rakennuksen 4. kerroksessa toimii Tredun oppisopimuskeskus. Lukion kirjasto on L-rakennuksen 3. kerroksessa.

S-rakennus

Kampusalueen uusimmassa rakennuksessa Sähkötalossa (S-rakennus) opetetaan Tredun sähköalan opinnot.

Lähteet